2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Mesela önüne yüzıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu riziko sıfır duvarın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve sayrılarevi kabilinden” aynı anda belki onlarca kişinin kapıdan devrolmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı baplar elan geniş kullanılır.

Aynı zamanda yangın kapkaloriın eğer olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da vaziyet aldatmaıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Özel laboratuvarlarda sınav edilmiş ve belgelenmiş olan baplar çelik sac levha ile mutasavvertır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sebebiyle müstacel durumlarda binanızın güvenliğini katkısızlayabilirsiniz.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla beraberinde olabildiğince geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak boşaltma olmasını sağlayıcı bu konum emanet kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın Çıkış Kapısı Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 öğür yek kanat kapı itme edilebilir. Kasaların bile monte olması tehlikeli nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Tek kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak çabucak hoppadak her türlü kuruluşlarda kullanılmaktadır.

Umumi amacı insanların binayı beis görmeden ayrılma etmesi olan kapıların, öncesinde yönlendirme tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri vaziyet kırmızıır.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış yürütmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünı, EN ve CE standartları temel tuzakınabilir bunun dışında büyüklükçe yayınlanan yönetmeliklere yarar olmalıdır.

Bunun için de tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına karşı güvende durmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların güç güvenliğini tedarik etmek amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Asayiş: Evgin çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Müstacel durumlarda kapıların her an engelsiz olması insanoğluın çıkışını kolaylaştırır.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın rabıtalı testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilişkin muayene ihya çkızılışmalarımız vardır. 

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara şayeste şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın bapsı, autarı düz açılacak şekilde kullanılır.

Report this wiki page